Wednesday, 13 March 2013

Memancing bersama kawan

Salam hai..

Al kisah pagi td..semangat la nak memulakan sesuatu yg baru.. auwww kerja dari rumah!! Sebelum memulakan akticviti bersemangat hari ni i kena keluar rumah sattlekan something. Baru je nak kuar rumah my best frennd call.. hehhe die dah sampai KL then ajak i join lepak2.. so x de la aktiviti kerja dari rumah untu hari ni.. postpone esok insyallah dengan jayanya.. hahaha.. So bermulalah aktiviti memancing dan berchit chat bersama kwn.. 1st aku amik la Cik S ni kat Skypark Subang.. then kami x tau nak g mane.. huhu pusing2.. punya pusing.. terjumpa la.. Subang Prade.. heheh so bermulalah aktiviti memancing kami.. Hasil tangkapan aku x seberape.. sekor je.. hahahha jeng jeng jeng....

kikiki.. tak kire la.. nak post jugak pic hasil tangkapan ni ;)

bye bye...

12 comments:

  1. dasyat hasil tangkapan tu.. huhuh

    ReplyDelete
  2. hahaha.. memancing mende alah ni je reti.. pancing ikan x reti :P

    ReplyDelete
  3. glitter2& bulu2..nice..!

    ReplyDelete
  4. haha! terbaik laa..klu mcm ni sya pon nak gi memancing..jatuh cinta pulak tgok kasut tu...~.~

    ReplyDelete
  5. jom cik jari manis memancing same same nak..

    ReplyDelete
  6. Wow! Tak sangka wanita juga suka memancing. Saya tak suka memancing, tak suka pegang ikan hidup hahahaha. :D

    ReplyDelete
  7. cantik ikan tuh ... hahahaaa ... pinjam bleh ker

    ReplyDelete
  8. heheh thx.. ikan keli tu.. boleh3..

    ReplyDelete